Przedstawiam wam taki trochę nietypowy baniaczek który powstał jakieś dwa miesiące temu i tak sobie powoli rośnie,powoli bo nie ma w nim Co2 a nawozy są lane sporadycznie. Rybcie to stara obsada ze 180 a raczej to co z niej zostało,kamienie to nasz Polski łupek ,nie jest może piękny ale niestety taki jego urok, zielsko troche w nieładzie ale z czasem myśle jakoś to będzie wyglądało..
Zbiornik 37L
51x27x27 OW 6mm
Oświetlenie
DIY na trzonku 2G11
24W Sylvania 860
Dekoracja
Łupek
Podłoże
Dodatki ADA Amazonia I 5l Powerd okolo 2L
Rośliny
staurogyne sp. Hemianthus Callitrichoides,Bolbitis Heteroclita,Eleocharis Parvula,Myriophyllum mattogrossense ,glosostima,rotala wallihi.
Imię: Marek Pomógł: 3 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 435 Piwa: 16/40 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-03-11, 20:57
Świetne maleństwo,patrząc na moją 42l to wiem że mam jeszcze wiele pracy na poprawą własnych aranżacji.
Bardzo lekki zbiornik
Podoba mi się i gratuluje.
P.S Powinny być u Ciebie w poniedziałek....dziś posłałem.
Imię: Marcin Pomógł: 49 razy Wiek: 34 Dołączył: 31 Sie 2007 Posty: 6759 Piwa: 218/26 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2011-03-12, 12:16
Śliczny zbiornik ... ale to dotyczy każdej aranżacji za jaką się zabrałeś. Wygląda tak, że jakbyś napisał, że zbiornik ma 400 litrów to pewnie nikt by się nie zorientował, że jest 10 razy mniej.
Dawno nic nie było o tym akwa ,mały update,jakiś czas temu kamienie zostały usunięte i wsadzone zostały jakieś resztki rotal microsorium i glosi .. Niebawem zamieszka tu simulans i kilka red bee .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum