dzięki za tak szybki odzew ;], będę musiał trochę poczytać teraz ;p ale dzięki temu może do końca marca albo kwietnia będą te równie piękne jak paletki rybki ;;]
dokładnie widziałem jego hodowlę i włos na głowie mi się zjeżył hehe zna się na tym co robi nie przeczę ale reszta pozostaje wiele do życzenia hehe po za tym on ma duża albo wszystkie ryby z Niemiec a chciałbym tego uniknąć ( ryb z Niemieckich hodowli) dużo się nasłuchałem "produktach" pochodzących stamtąd, że jakoś mi się nie widzi to więc dalej szukam innego źródła, jak wiecie to piszcie ;] albo dajcie na namiary na osoby które chciałby sprzedać swoje :] okazy ;]
Imię: Maciej
Wiek: 41 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 61 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-02-22, 09:32
Hex napisał/a:
dokładnie widziałem jego hodowlę i włos na głowie mi się zjeżył hehe zna się na tym co robi nie przeczę ale reszta pozostaje wiele do życzenia hehe po za tym on ma duża albo wszystkie ryby z Niemiec a chciałbym tego uniknąć ( ryb z Niemieckich hodowli) dużo się nasłuchałem "produktach" pochodzących stamtąd, że jakoś mi się nie widzi to więc dalej szukam innego źródła, jak wiecie to piszcie ;] albo dajcie na namiary na osoby które chciałby sprzedać swoje :] okazy ;]
To napisz co tam widziałeś i "słyszałeś".
Ja mam 3 szt. młodych Altumów F1 z (podobno z Czech) i 5 szt. młodych F3 (ponoć z Niemiec) i żadnych niepokojących objawów na razie nie widać. Mam się zacząć martwić ?
_________________ Chroń Ziemię - oszczędzaj wodę i energię !!
słyszałem że jest zaniedbana i to bardzo i że na masówkę robione wszystko, i to prawda, jak poszedłem to piwnicy to odór na wstępie wbił mnie w podłogę, czystość samych zbiorników jak i pomieszczenia jest w tragicznym stanie, ale muszę przyznać że chłopak zna się tym co robi i umie z tego czerpać profity.
Imię: Maciej
Wiek: 41 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 61 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-02-24, 00:05
Nie. Kupiłem 3 sztuki od gościa spod Warszawy (nie pomnę nazwiska) i 5 szt. od Pana Nowickiego z Katowic. Te z Katowic są z Niemiec F3 a te spod Warszawy to F1 z Czech.
_________________ Chroń Ziemię - oszczędzaj wodę i energię !!
pomyślę nad nimi ale póki co stawiam w sobotę nie co większy baniaczek to może na 2-3 sztuki bym się skusił ;p ale nie wiecęcej bo litraż nie pozwala jedynie 160 więc 2 max 3 i jakieś przydenne rybki do tego i koniec;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum