Witam .Kupiłem rok temu rybki wielkości po 8 cm.I jak do tej pory na 100% nie moge być pewny co do odmiany. Są bardzo podobne do siebie trzy odmiany-ALENQUER,SANTAREN i STENDKER TEFE.Proszę kolegów o pomoc w identyfikacji ponieważ mają małe i nie wiem do jakiej odmiany ich przydzielić.Alek
Adamie dzięki za zainteresowanie , może cos konkretniej bo nie wiem czy Alenquer,czy Santaren ,a może Stendker tefe.Może Sebastian i Ania sie wypowie.Pozdrawiam Alek
20120202_0169.jpg Ta mniejsza to mamusia większy tatuś
Plik ściągnięto 2 raz(y) 115,01 KB
20120202_0167.jpg Ta mniejsza to mamusia większy tatuś
Ciekawi mi fakt dlaczego moderatorzy nie maję chęci wypowiadania się na ten temat.Byc może że rybki były kupione u naszych ADMINÓW.Ale to nie zmienia rzeczy ,ja ich pokochałem w dniu zakupu i nikt to nie zmieni.Pozdrawiam Alek
Dla Adminów podpowiem że zamówienie było nr 81 w roku 2011 w styczniu. Napewno to jest bez złośliwości ,ale rybki przyszły zdrowe i piękne. Pozdrawiam Alek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum