Krystian nie kupuje się kota w worku i to jeszcze na miejscu,widziały gały co brały ,chyba
ze kupiłeś je w czarnym worku A tak w ( ) trzeba robić porządek z takimi co wciskają gówno zawinięte w ładny papierek.
Pisałem już kiedyś o tym hodowcy nie chce się powtarzać a jestem pewien że zrobił to świadomie ponieważ obserwowałem kontem oka co robi każdą rybę którą miał w siatce przybliżał do szyby i oglądał i albo siatka na bok i ryba wypływała albo siatka do góry i do worka i jak można nie zauważyć u pięciu ryb braki płetw odbytowych krzywe kręgosłupy zapadnięte wręcz sklejone brzuchy duże oczy etc...
_________________ "rybka lubi pływać"
pozdrawiam!
igoras97 niebezpiecznie zakręcony fishe są pikne ! ! !
Imię: Igor Pomógł: 1 raz Wiek: 14 Dołączył: 28 Mar 2011 Posty: 166 Piwa: 2/11 Skąd: Lubiszewo k.Tczewa
Wysłany: 2011-05-03, 17:47
No rzezcywiście- masakra
_________________ ,,Budujmy domy okrągłe albowiem zło czai się za rogiem"
,,Nikt nie jest tak bogaty, żeby pogardzić uśmiechem,
ani tak biedny, żeby nie móc nim darzyć"
Imię: Igor Pomógł: 1 raz Wiek: 14 Dołączył: 28 Mar 2011 Posty: 166 Piwa: 2/11 Skąd: Lubiszewo k.Tczewa
Wysłany: 2011-05-05, 18:42
biznes..hmmm, ja tam wolał bym zarobiać po 80 zł na zbrowych rybach, niż po 30 zł na niezdrowych
Pozdrowienia !
Autor postu otrzymał 1 piw(a)
Ostatnio zmieniony przez igoras97 2011-05-05, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
80 dych na zbrowych rybach, niż po 30 zł na niezdrowych
szacuneczek
pozdrawiam
Wysłany: 2011-05-05, 19:27
sorry chodziło o zł !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum