Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył: 19 Lis 2010 Posty: 84 Piwa: 1/2 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2012-02-17, 20:41 Likwidacja ile za rybki ?
Witam nie wiem czy watek jest w odpowiednim temacie , ale napisze tutaj mianowicie likwiduje akwarium z paletkami i mam 10 dorosłych paletek w czym dwie dobrane pary które regularnie składają ikrę . Pytanie moje czy może ktoś z kolegów może zakłada dopiero ub jest na etapie kupna takiej ilości rybek i byłby zainteresowany kupnem . I też chciałbym wystawić aukcję na allegro i chciałbym zapytać mniej więcej jaką dać cenę za komplet czyli wszystkie rybki , zależy mi na szybkiej sprzedaży !!! Rybki zdrowe dobrze przyjmują pokarm mrożony granulat jak i płatki . W dobrej kondycji i każda koleżeńsko nastawiona do innej w akwarium.
W razie pytań podam numer telefonu na PW - możliwy odbiór o każdej porze jeśli ustalimy cenę
Prośba żeby nie wywalać posta bo być może mam za małą ilośc postów żeby tu coś sprzedać ale trochę tu jestem z wami i jak mam sprzedać rybcie to fajnie jak by ktoś z użytkowników kupił Dzięki za info . jak coś mogę wysłać fotki na email lub tu wstawić .
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył: 19 Lis 2010 Posty: 84 Piwa: 1/2 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2012-02-17, 21:46
pytałem o zdanie na temat rozsądnej ceny ale wystawie na allegro i zobaczymy a lepiej chyba jak pary razem wystawie i resztę osobno jak myślisz ? Filmik z listopada więc rybcie trochę podrosły http://www.youtube.com/watch?v=KSRAYjIPQGc może coś tam będzie widać rybki mają około 13-16 cm na moje oko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum