hmm nie łamiesz ponoć prawa jak nie umieszczasz całej gazety a przy artykule dodajesz informacje że artykuł w takiej i takiej gazecie na takiej i takiej stronie, choć nie wiem na ile to prawda. Ja nie kupuje tej gazety dla zasady i nie mam zamiaru łamać swojego postanowienia. A zasada ta powstała przy braku odpowiedzi na e-maile z pytaniem o współpracę z mojej strony. Bo brak odpowiedzi jest dla mnie gorszy niż odpowiedź negatywna, bo świadczy o braku szacunku do kogoś kto napisał.
Imię: Marcin Pomógł: 49 razy Wiek: 34 Dołączył: 31 Sie 2007 Posty: 6774 Piwa: 219/26 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2011-01-12, 07:54
A dzwoniłeś ? Nie ? - może warto ?
W dzisiejszych czasach często się zdarza, że dany mail nie dochodzi lub ląduje u adresata w folderze SPAM lub kosz. Jesteś pewien, że go przeczytali ?
birdas, identyczny mail poszedł do MA, oni odpowiedzieli. Ustawienia SPAM folderu w poczcie to też kwestia indywidualna każdego, częstotliwość sprawdzania tego folderu też. A telefonicznie nie lubię załatwiać takich rzeczy.
Imię: Marcin Pomógł: 49 razy Wiek: 34 Dołączył: 31 Sie 2007 Posty: 6774 Piwa: 219/26 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2011-01-12, 11:10
skaczacy napisał/a:
birdas, identyczny mail poszedł do MA, oni odpowiedzieli.
Bo do nich doszedł, a ich odpowiedź do Ciebie.
Cytat:
Ustawienia SPAM folderu w poczcie to też kwestia indywidualna każdego
Tak ... tak było kiedyś. Teraz większe znaczenia mają kwestie filtracji realizowane w oparciu o serwer pocztowy, a nie skrzynkę odbiorcy. Można to robić na wiele sposobów, a często stosuje się je wszystkie równocześnie.
Napiszę inaczej: jeśli wysłałeś do nich pocztę z domen typu wp.pl, onet.pl, gmail.com to faktycznie możesz przyjąć, że Cię "zlekceważyli", ale jeśli wysyłasz pocztę z jakiegoś swojego wynalazku (np. takiego jak ja mam) to wcale bym się nie zdziwił gdyby ich odpowiedź do Ciebie po prostu nie trafiła.
wiesz nie zależy mi na tym żeby to roztrząsać, jakoś MA mi bardziej leży a na co mi aż dwie gazety tego samego typu. Jest wiele za i przeciw - ja przykładam znaczenie do takiego szacunku do "klienta" lub "przyszłego klienta". Najwyżej nie przeczytam jednego czy dwóch artykułów, które mnie mogą dotyczyć (bo akcja dla Irka też żyłem).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum