Tak woj. podlaskie, myślę że chyba w paletki zaopatrze się u pana Jana Czarnieckiego z Łomży, pewnie go co nie którzy znają z innego forum pkmd. Paletki z linku zakupione zostały w Ostrołęce.
Imię: Ryszard Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 913 Piwa: 58/20 Skąd: Frankfurt nad Odra
Wysłany: 2012-02-20, 20:24
Tak czy owak nie bierz tych palet , szkoda kasy na leczenie a efekt ? tego nikt ci nie powie . Jak masz zaczynac to zacznij od palet , ktore beda ci dawac radosc , a nie zmartwienie .
P,s,
Jak ty masz takich kolegow , to wrogow nigdy bym poznac nie chcial
Ostatnio zmieniony przez Rycky 2012-02-20, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Może te dwie sztuki jaks by się uchowaly, ale widać ze coś je męczy o reszcie nie wspomnę, tak jak koledzy mówią jedz do Łomży, jak dobrze poszukasz to znajdziesz info co obecnie jest w ofercie ktoś ostatnio przerabial ten temat. A koledze powiedz żeby jelenia szukał na Mazurach albo kurpiach
Już po problemie.Kupiłem paletki od kolegi z naszego forum pod loginem chimek.Są to młode osobniki, jest ich dwanaście.Są to eruption, red rose, super red melon, lss, pigeon blood blue.W tym przypadku znam ich pochodzenie i wiem że są pozbawione pasożytów.
_________________ Witam wszystkich
W domu posiadam takie baniaczki:
-520l Paletkowo-roślinne
-424l Malawi
-60l Krewetkarium
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum