Wniczym to nie przeszkadza że robiony w chinach,więkrza połowa sprzętu na świecie jest produkowana w chinach,ważne aby to nie była firma chińska.Profesjinalne firmy mają tylko zakłady w chinach,a kontrole jakości swoją
Imię: Piotr Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Lip 2011 Posty: 181 Piwa: 3/3 Skąd: Ryn
Wysłany: 2012-02-06, 08:04
Tak, jak napisał Mariusz: kontrola jakości i dodam jeszcze odpowiednie materiały oraz linia technologiczna.
U mnie śmiga JBL e-1500 oraz Eheim Professionel 3 2075 i z obu jestem zadowolony.
Wymieniłem im tylko rurki wlotowe i wylotowe na Eheim InstallationsSet 1, bo łatwo się demontuje i wymienia prefiltry (w obu stosuję prefiltry Eheim prefilter 4004320).
Oba filtry są praktycznie niesłyszalne i w praktyce o podobnej wydajności.
U mnie od prawie 9 lat śmiga fluval 204 i jeszcze nic przy nim nie robiłem ogólnie jestem z niego zadowolony teraz dołożyłem JBL e1500 i jak na razie spoko . Wychodzę z założenia że niema co przepłacać skoro inne filtry też długo działają a nie są eheimami a są sporo tańsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum