Wysłany: 2012-01-18, 12:22 Potomstwo po PIGEON BLOOD BLUE i SNAKE SKIN RED
Witam , mam w ogólnym pakę PIGEON BLOOD BLUE i SNAKE SKIN RED która raz już złożyła ikrę i zastanawiam się czy warto by było stworzyć tarliskowy i odchodować maluchy . Zastanawiam się co by z tego wyszło czy pigeony czy snake skiny czy mieszanka czy jeszcze coś innego . Zakładam że mieszańce trudno by było potem komuś odsprzedać . Proszę o wasze porady ;D
Imię: Eugeniusz Pomógł: 27 razy Wiek: 46 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 5631 Piwa: 244/129 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-01-18, 12:40
A co tu radzić , nie spróbujesz nie zobaczysz.
Może być trochę po mamie trochę po tacie i trochę ,,burków",
może być zdecydowana większość ,,burków,
wszystko zależy od genów rodziców.
pozdro....
Wysłany: 2012-01-18, 12:47 Re: Potomstwo po PIGEON BLOOD BLUE i SNAKE SKIN RED
Wolan91 napisał/a:
... Zakładam że mieszańce trudno by było potem komuś odsprzedać . Proszę o wasze porady ;D
Dawid najpierw odchowaj młode a dopiero myśl o odsprzedaniu rybek a nawet na burki znajdzie się chętny jak cena będzie przyzwoita, w końcu nie każdy z nas hoduje championy
...najpierw je wykarm żeby wyglądały jak dyskowiec czyli żeby miały minimum 15centów, a później je rozmnażaj.
Łukasz nie obraź się , ale czy w moim poście było napisane że chcę to zrobić teraz ?
zastanawiam się tylko co by z nich wyszło i czy warto by było młode odchować a ty jak zawsze wjeżdżasz z jakimiś tekstem aby kogoś ośmieszyć . Jeśli nie zamierzasz pomóc to nie pisz ...
Nie miałem zamiaru Cię ośmieszać. Napisałem tylko, że jeżeli mowa o tych rybach, to wypada pierwej je wykarmić, bardzo bym Cię prosił abyś mi niczego nie imputował. OK?
I mam takie pytanie do Ciebie. Która z tamtych rybek, to Snake Skin Red?
Pewnie się rozczarujesz, ale ta rybka, to nie jest Snake Skin Red, ani żaden inny Snake Skin. Cechą charakterystyczną dla ryb odmiany Skóra węża jest 14 stress barów, czyli tych czarnych pręg. Ta ryba wygląda raczej jak Red Scribbelt.
Jedna z tych Ryb to Snake Skin Red a druga to Red Scribbelt . Wg mnie ta Pierwsza ryba to Snake Skin - faktura kropek niebieskich identyczna jak u Snake Skin ,a to że nie ma widocznych pasków to kwestia samopoczucia ryb , pamiętam jak trzymałem je w 128 l akwarium paski były bardziej widoczne Pozatym to są Standkery od admina a on raczej się nie pomylił ;s
Ostatnio zmieniony przez Wolan91 2012-01-18, 14:59, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum