WITAM WSZYSTKICH
MAM PROBLEM KUPILEM DISCUSY OKOLO POLTORA TYGODNIA TEMU NA POCZOTKU WSZYSTKO BYLO OK PO CZY KILKA DNI POZNIEJ DOKUPILEM JESZCZE 1 EGO I SIE ZACZELO. POJAWILY SIE PIERWSZE KROPKI NA CIELE DALEM IM DZIEN NA OBSERWACJE ALE POJAWILY SIE KOLEJNE ( NIEWIELE ALE SIE POJAWILY) POSZEDLEM DO SKLEPU GDZIE JE KUPILEM POLECILI MI PREPARAT NA PASAOZYTY *KENT*MARINE* - GARLIC EXTREME .zastosowalem go (smierdzial czosnkiem ze hej .. +dodalem do jerdzenia rybki zjadly i b00m jakby speeda dostaly w moment staly sie szczesliwe nabraly takich mkolorow ze chyba z uv light takich nieosiagniesz jakby okazy zdrowia.....ucieszylem sie ...(to bylo wczoraj) niestety dzisiaj wstalem rano i widze ze wygladaja jakies zmeczone i smutne ,znowy stracily kolor (wczoraj po tym srodku masakra musielibyscxie zobaczyc ) i pojawily sie w niektorych miejscasch jakby taka delikatna otoczka w miejscach gdzie byly kropki i za skrzelami myslicie ze to sie goi czy cois jest nietak>>?????? prosze o szybka odpowiedz
Witam
A że kolega nowy to pokieruję
Kolego po pierwsze zobacz co napisałeś bo to w ogóle nie idzie przeczytać (trudna język polska)
a po drugie zapraszam do działu choroby bo tam powinien znaleźć się twój post z odpowiednim opisem dopiero wtedy ktoś Ci będzie bardziej mógł pomoc
Tu szablon według którego powinieneś opisać http://www.discusforum.pl...oroby-vt181.htm
PS Zanim powie Ci moderator to uczynię już ja piszemy małymi literami
_________________ Wróciło jak bumerang po 25 latach
Pozdrawiam
Ja jakoś daje radę piszesz na ipadzie kolego albo jakimś iphonie?
Najważniejsze załóż temat w dziale choroby i daj koniecznie fotki, bo białe kropki dobrze nie wróżą może być to Infekcja bakteryjna albo ospa zależy jak one wyglądają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum