to że warto kupować Magazyn Akwarium to wszyscy wiedzą... to że jeszcze bardziej warto wygrać prenumeratę w konkursie na aranżację akwarium to też wszyscy wiedzą, ale to że najbliższy numer (styczniowy) wszyscy powinni mieć to jeszcze może nie każdy wie
Ostatnio zmieniony przez sunflower 2010-01-01, 11:37, w całości zmieniany 3 razy
Imię: Krzysztof Pomógł: 6 razy Wiek: 25 Dołączył: 12 Lut 2009 Posty: 1196 Piwa: 29/58 Skąd: Zaniemyśl
Wysłany: 2010-01-02, 22:51
hehe u mnie w kioskach tego wcale nie maja wiec bede musial po gazetke sie udac do poznania no chyba ze Admini byli by tak mili i kupili dwie sztuki-jedna dla siebie , a druga wyslali mi informując mnie jaka kwotę jestem im winien, a ja przy spotkaniu bym uregulował moj dług
co wy na to?
Imię: Krzysztof Pomógł: 6 razy Wiek: 25 Dołączył: 12 Lut 2009 Posty: 1196 Piwa: 29/58 Skąd: Zaniemyśl
Wysłany: 2010-01-02, 22:56
nie chodzi mi o sam artykuł.
kiedyś miałem wszystkie numery tej gazety ale pewnego razu pani w kiosku mi powiedziała ze nie przywozi już bo się po prostu nie opłaca... podobno nie liczac mnie to były jeszcze dwie osoby które brały tę gazetę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum