Ale jestem gamoń . coś mi się ni dokończyło . jestem tu nowy więc wybaczcie za te byki. Chciałem spytać czy ktoś ma namiary na ładne paletki z okolic Bydgoszczy . Mam 8szt. w 540L , więc jeszcze 5szt. by się zdało . Pozdrawiam
Dzięki Łukasz. moje cudaki kupiłem w Łodzi z hodowli super discus z Katowic rok temu i mają się świetnie . tyle że mają po 15-16cm a ja bym chciał maluchy zakupić i nie wiem co moje na to . Czy się dogadają
Faktycznie te w dekoracyjnym piękne . Zaglądam tam często ale koledzy fachowcy o paletkach nie mają bladego pojęcia . Pytałem jak często robią podmianki wody odpowieć otrzymałem jak wyparuje to się dolewa . Maluszki od Janusza mają też ładne ale te prosto z dostawy dokładają do tych co pływają jakiś czas u nich a te ni zawsze są zdrowe
pływa i to chyba całkiem ładne te panny dostałem od kolegi z forum tel. więc jutro będę mam nadzieję wszystko wiedział co i za ile . sterylniak czeka na nowych gości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum