Akwarium kto robi ? kogo możecie polecić?
Moderator: Coari
-
- nowicjusz
- Podziękował: 1 raz
Re: Akwarium kto robi ? kogo możecie polecić?
askamadej pisze:Akwares Rzeszów
Hej hej Asia bralas może od nich akwarium? Zamawialem w Katowicach z transportem do Szwajcarii ale firma mało poważna chyba muszę złożyć zamówienie gdzieś indziej a Rzeszów pod nosem...
Tak mam od nich dwa akwaria. 525l i 300l ale transport do Francji sama sobie załatwiłam, przewoźnik odebrał z Akwaresu zapakowane akwarium i mi na miejsce dostarczył, następne akwarium też pewnie kupię u nich
-
- nowicjusz
askamadej pisze:Tak mam od nich dwa akwaria. 525l i 300l ale transport do Francji sama sobie załatwiłam, przewoźnik odebrał z Akwaresu zapakowane akwarium i mi na miejsce dostarczył, następne akwarium też pewnie kupię u nich
mialas gdziPrzewoznikamialaskolic Rzeszowa?jesli mogę zapytać ile taka przyjemność Cię kosztowała?w moim przypadku pewnie odległość będzie zbliżona..ja do Szwajcarii potrzebuje przewieźć .Zdrowych i wesołych Świąt...
-
- nowicjusz
Telefon zrobil psikusa z klawiaturą i powstał mały mix
chodziło mi o to czy przewoźnik tez był z Podkarpacia ?moze też bym skorzystał z jego usług.Pozdrawiam

Ja zadzwoniłam do gościa który regularnie jeździ na trasie Podkarpacie - Paryż, a Że jesteśmy stałymi klientami bo nam ciągle coś z pl wozi to zapłaciłam 50 e, kiedy Pan Wieczorek powiedział że Za 1300 km od niego zapłacę 180 e za sam transport 

-
- nowicjusz
askamadej pisze:Ja zadzwoniłam do gościa który regularnie jeździ na trasie Podkarpacie - Paryż, a Że jesteśmy stałymi klientami bo nam ciągle coś z pl wozi to zapłaciłam 50 e, kiedy Pan Wieczorek powiedział że Za 1300 km od niego zapłacę 180 e za sam transport
Nasi kochani rodacy... Pazerność ludzka nie zna granic

Mam mam młodzież ale póki co zostaje u mnie bo to mieszance po Leo i turkusie więc czekam na wzór, myślę że dopiero pod koniec lutego będą na sprzedaż, też się zaczynam rozglądać za akwarium 840 l ale trochę cena mnie przerazila bo za moje 150-50-70 zapłaciłam 800 Zł a akwarium 200-60-70 kosztuje 1600

- toommaszeek
- nieuleczalnie zakręcony
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania otrzymane: 1 raz
Kup 200x80x70h fajna głębia będzieaskamadej pisze:też się zaczynam rozglądać za akwarium 840 l ale trochę cena mnie przerazila bo za moje 150-50-70 zapłaciłam 800 Zł a akwarium 200-60-70 kosztuje 1600![]()

Funtów wyjdzie jeszcze mniejCoari pisze:1600 to tylko 400 euro, 400 brzmi ładniej niz 1600, tak trzeba myśleć

Ale można wziąć nominał 500euro i powiedzieć że się płaci tylko jednym "papierkiem" i jeszcze reszta zostanie...

Niestety gość z akwaresu wyjeżdża na cały marzec i połowę kwietnia więc jestem zmuszona kupić akwarium w innym miejscu padło na akwarium - fish z Katowic zna ktos te firmę? Zabawki do akwarium już mam 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- marutti
- nieuleczalnie zakręcony
- Podziękowania otrzymane: 1 raz
Opinie Asiu na temat tej firmy są różne, mój znajomy dostał zbiornik 300 l źle poklejony, z ostrymi, słabo oszlifowanymi krawędziami, gdzie jego córka przecięła palec. Kontakt słaby i dość długo czekał na zbiornik, widziałem wykonanie tego zbiornika i ja bym u nich nie kupił.
Jest jeszcze firma Skalar pod Bełchatowem, podobno robią dobre zbiorniki.
Jest jeszcze firma Skalar pod Bełchatowem, podobno robią dobre zbiorniki.
Marutti dzięki, znajomy polecił ma od nich akwarium i jest zadowolony, zobaczymy jak to pójdzie, Myciok mi zaśpiewał 500 zł za transport pod Rzeszów więc odpada bo do Francji z Rzeszowa płaciłam 50 euro...
Czekam na wycenę od skalara ale pani mi mówiła przez telefon ze oni akwarium 200-60-70 robią z szyby 15 a nie 12 jak inni i to koszt 2400zł, myślę że 12 mm w zupełności wystarczy
Czekam na wycenę od skalara ale pani mi mówiła przez telefon ze oni akwarium 200-60-70 robią z szyby 15 a nie 12 jak inni i to koszt 2400zł, myślę że 12 mm w zupełności wystarczy
-
- zakręcony ponad normę
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania otrzymane: 2 razy
Z katowic kolega brał 500L i nie narzekał.
Tylko transport opóźniony o tydzień ( o czym poinformował) ze względu na gabaryt.
Tylko transport opóźniony o tydzień ( o czym poinformował) ze względu na gabaryt.