Prosze o identyfikacje intruzów,odchody swieże bez kontaktu z podlozem
https://youtu.be/dxKoTH5U0go
identyfikacja intruza
Moderator: Coari
- Michał.Ł
- zakręcony ponad normę
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania otrzymane: 10 razy
Re: identyfikacja intruza
ciekawe .. wyglądają jak wypławki ... jakie to powiększenie ? Zobaczymy co powiedzą specjaliście bo ja po uśmierceniu swojej obasady zbiornika sie do nich nie zaliczam ;D
Powiększenie obiektywu 20 i kamerka HD w tubusie
Jedna z moich paletek słabo rosła, normalnie plywala, lecz nie zabardzo chętnie brała pozywienie, złapałem ja i delikatnie nacislem w okolicach odbytu aby pobrać próbkę stolca. Wszystko co jest zarejestrowane na filmie było w rybie, więc nie ma mowy o zabrudzeniu próbki, nawet w brudzie filtra nie widziałem tych niby wypławkow, nie mówiąc o całej próbcie, ktora się wręcz rusza.
Jedna z moich paletek słabo rosła, normalnie plywala, lecz nie zabardzo chętnie brała pozywienie, złapałem ja i delikatnie nacislem w okolicach odbytu aby pobrać próbkę stolca. Wszystko co jest zarejestrowane na filmie było w rybie, więc nie ma mowy o zabrudzeniu próbki, nawet w brudzie filtra nie widziałem tych niby wypławkow, nie mówiąc o całej próbcie, ktora się wręcz rusza.
-
- niebezpiecznie zakręcony
- Podziękowania otrzymane: 4 razy
mogę się mylić ale widzę chyba kolonie wiciowców, dla pewności zrób jeszcze jedna próbkę z powiększeniem x100
- Pawel M
- nieuleczalnie zakręcony
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania otrzymane: 19 razy
Tuterosso pisze:mogę się mylić ale widzę chyba kolonie wiciowców, dla pewności zrób jeszcze jedna próbkę z powiększeniem x100
mylisz się na pewno - to nie wiciowce
450 l + 160l + 120l
+ kilka kostek
+ kilka kostek