mam do kolegów pytanie odnośnie gdzie kupujecie serca wołowe bo jak pytałem ostatnio w sklepie mówili mi że czegoś takiego nie kupują ? gdzie najlepiej kupić ?
Imię: Radek Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Gru 2011 Posty: 312 Piwa: 10/12 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2012-01-09, 19:37
A z kurczaka się nadają? Poza rozmiarem to chyba bez znaczenia? Do swojego mixa dodałem takie i jedzą. Oczywiście nic im nie mówiłem żeby nie było focha Ps. Przy czyszczeniu jest co robić
A z kurczaka się nadają? Poza rozmiarem to chyba bez znaczenia? Do swojego mixa dodałem takie i jedzą. Oczywiście nic im nie mówiłem żeby nie było focha Ps. Przy czyszczeniu jest co robić
Gdybyś wiedział ile antybiotyków i hormonów dają kurczakom to głowa boli, nawet w jakiejś gazecie o dzieciach czytałem (bo jestem świeżym tatą Marcel ma 6 miesięcy) że dziewczynki w wieku nawet 9 lat dostawały pierwszej miesiączki przez hormony z kurczaków. Zresztą wujek ma fermę i mówi mi - o dziś tych kurczaków to nie poleca bo to w rodzinie się powie a na handel to inna sprawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum