Imię: jerzy Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 12 Lis 2010 Posty: 1447 Piwa: 66/114 Skąd: Turek
Wysłany: 2011-12-08, 12:44
A o to mój mix jeśli się Darkowi przyda
1,5 kg serca indyczego już oczyszczonego z tłuszczu (to białe )
2 płaty soli ( możesz dać inną rybę morską ) lub tą co kolega wyżej napisał
1 sztuka banana
250 g czyli paczka szpinaku
250 g czyli paczka mrożonej marchwi (oczywiście gotuje ją przed zmieleniem )
1 saszetka wibowitu
1 jajo kużynce
2 ząbki czosnku
Wszystko mielę maszynka do mięsa mieszam i na koniec dodaje żelatyny (choć ostatnio popełniłem błąd i rozrobiłem jak było napisane a trza było w 1 szklance wody paczkę rozrobić a nie 0,5 l wody ) żelatyna bez przypraw
Gieniu temat nie do wygrania.jak zaczalem moja metode kwarantanny ona zaczela brac jakies ziola na uspokojenie jakies 1400l wody na tydz.6 beczek caly czas w pokoju.ostatnio spytala sie czy jest w ogole sens choinke ubierac moze lepiej wsadz jakas mala do akwarium albo na akwaria albo na te beczki.dlugi temat nie warto nawet pisac.mam osyatecznie ultimatum do23 grudnia ma nie byc jednego akwarium I beczek.I tu problembo nie dokoncze mojej kwarantanny poprawn ie
A co ja mam powiedzieć? 2-tygodnie już walczę i jestem w lesie...W końcu dechy przywiozłem ładuję baterie do wkrętarki-beret padły rok nie używane...a święta za pasem
Imię: Daniel
Wysłany: 2011-12-10, 08:52
Witam, to i ja się podzielę swoim mixem:
serducho wołowe (podstawa)
krewetki
filecik z dorsza
buraki czerwone
czosnek
banan
brokuły
kalafior
szpinak
trochę żelatyny
jajko
papryka słodka w proszku
można jeszcze dynię dodać ale nie miałem;(
serce stanowi ok 60% całego mixa a dla młodych 80%, rybki wcinają rosną dobrze podkręcam im czosnek 2 razy w tygodniu i nie ma problemu z chorobami
dużo mięsa (serca wołowego) około 1,5kg
szpinak - liście (świeży, nie mrożony) taki worek z tesco (jest dość lekki)
marchewki około 3 większych,
czosnek - połowa główki, świeżo wyciskany
czasem dodaje vibowitu lub innych witamin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum