Ja uważam, że za dużo w tym menu białka ogólnie a w dodatku pochodzenia od zwierząt ciepłokrwistych. Co do mrożonej artemii to sparzyłem się na tym ale ponoć są firmy, które nie robią artemii zaraz po pakowaniu ochotki i rurecznika więc może się ktoś wypowie kto ma sprawdzoną firmę.
Imię: jerzy Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 12 Lis 2010 Posty: 1447 Piwa: 66/114 Skąd: Turek
Wysłany: 2011-12-07, 18:44
Serce wołowe ok
Serce indycze ja mam zmieszane z warzywami i krewetkami możesz też morszczuka dołożyć ale w jednym mixie
Artemia mrożona ok
Z żywym na razie się wstrzymaj
Suche ok
Pierś kurczaka najlepsza jest w sosie koperkowym nie podaje jej rybą i bie słyszałem od nikogo co by podawał ktoś
jabłko ,banan,marchewka,tacka szpinaku,2 ząbki czosnku,ja dodaje filety dorsza,papryka słodka w proszku,serca wołowe i wieprzowe,spirulina i żelatyna
Drobiu (piersi) się nie daje ,też pierwsze słysze
Będą się za tym zabijały
Imię: tomasz
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 196 Piwa: 16/8 Skąd: UK, Newport
Wysłany: 2011-12-07, 20:32
No i jak pojedza takich "delicji", nie zapominamy o szklaneczce wina, najlepiej czerwonego.
A jak rybki maja swoje lata i z ojczystej hodowlii pochodza to moze czegos mocniejszego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum